Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Θάσος: Κατηγορούμενος για εμπρησμό στις κάμερες – «Έγω έβαλα τη φωτιά για να γελάω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωί οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας
Η Θάσος περιμένει να μάθει αν ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί είναι εκείνος που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά. Το πρωί οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας.

Η φωτιά ξέσπασε στις 10 Αυγούστου στην περιοχή Σκάλα Ποταμιάς της Θάσου και έκαψε μεγάλη ορεινή δασική έκταση. Ο 65χρονος ήταν ύποπτος για εμπρησμό, προσήχθη και τελικά συνελήφθη.

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας ο ύποπτος για εμπρησμό στην Θάσο. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε.

Δημ.: Εσείς την βάλατε την φωτιά;

Ύποπτ: Την έβαλα για να γελάω, φύγε από εδώ (απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο)


Δημ.: Θα ομολογήσετε;

Ύποπτ.: Θα ομολογήσω αυτόν που σκότωσα ή μάλλον θα σκοτώσω. Δείτε το βίντεο του Center TV…

Σημειώνεται ότι χθες (16.8.2022) ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στον κατηγορούμενο ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και του απήγγειλε την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365