Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Εδεσσαϊκός: Πιο πιθανή από ποτέ η παραμονή του Αλέξη Κούρτογλου - Στο περίμενε έμπειροι γηγενείς παίκτες

Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στους τριαινοφόρους
Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η παραμονή του Αλέξη Κούρτογλου, καθώς φαίνεται να πιστεύουν πολύ στον νεαρό Κατερινιώτη τεχνικό οι διοικούντες της ομάδας, ενώ δεν αμφισβητεί κανένας το καλό πρόσωπο των πρασίνων και την καλή περσινή πορεία και συν τοις άλλοις δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα.

Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στους τριαινοφόρους και παρότι έχουν αποχωρήσει σημαντικά κομμάτια του παζλ της περσινής ομάδας, υπάρχει η δυνατότητα να αναπληρωθούν οι απώλειες αυτές, από την στιγμή που μέχρι στιγμής παραμένουν χωρίς ομάδα οι γηγενείς Βασίλης Πούπης, Γιάννης Ουζούνης και Άγγελος Κιόρτσης, αλλά και ο Βαγγέλης Γεωργίου, παίκτες με τεράστια αξία και εμπειρία, μετά την μη κάθοδο της Θύελλας Σαρακηνών, όπως και ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365