Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ένα μεγάλο ταλέντο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Δαμιανού

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή
Την απόκτηση του Παναγιώτη Γραμματικού ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Δαμιανού που συνεχίζει να επενδύσει σε νέα παιδιά που έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά και διάκριση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, έχει γεννηθεί το 2007 και αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Πατριαρχείου Γιαννιτσών, ενώ έκανε αρκετές συμμετοχές με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, την περασμένη σεζόν δείχνοντας πως μπορεί να εξελιχθεί και να αγωνιστεί ψηλότερα.

Ο 15χρονος άσος ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της Μικτής Πέλλας Κ15 πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα και μάλιστα είχε κληθεί και στις προεπιλογές της Εθνικής ομάδας Παίδων, δείγμα του ταλέντου που διαθέτει, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η τάση του ΠΑΟΚ Δαμιανού να κυνηγάει και να προσελκύει νέα παιδιά, όπως τον Παναγιώτη Γραμματικού, αποτελεί φιλοσοφία του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Αλεξιάδη που στόχος του είναι να χτίσει ένα νεανικό σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως το απαιτούν οι συνθήκες της εποχής.

Σε αυτό το εγχείρημα άξιος συμπαραστάτης του ανερχόμενου τεχνικού είναι η διοίκηση του Στέλιου Μυλωνά, που ακολουθεί πιστά το πλάνο που πρέπει να έχει ένα ερασιτεχνικό σωματείο και μαζί θα επιδιώξουν να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει, για τον Δικέφαλο.




2 σχόλια:

  1. Φοβερός παίκτης αν συνεχίσει έτσι θα παίξει πολύ ψηλά Μ.Θ.ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία και χαμηλά την μπάλα μικρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365