Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ενίσχυση στην γραμμή πυρός ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας

Ενίσχυση

Στην απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Κώστα Τσαρτσαράκη προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας και έτσι ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο την γραμμή πυρός της.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μέγα ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του Άγιαξ, στην συνέχεια κατέληξε στον Άρη Λιπαρού και πέρσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Γιαννιτσών με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, πετυχαίνοντας 9 τέρματα και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ της πρώην πλέον, ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365