Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωσε μεταγραφές ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς

Δείτε την σχετική ανάρτηση
Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα το, ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφικές ενισχύσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε την σχετική ανάρτηση, παρακάτω:

«Ύστερα από τις ανανεώσεις των παικτών μας που βρίσκονται ήδη από τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα,καθώς επίσης και του προπονητή μας ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΙΔΗ,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε και την ένταξη στην ομάδα μας για την νεα χρονια των παρακάτω ποδοσφαιριστές...ΣΕΛΕΖΝΙΟΦ ΤΖΟΝΙ και ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΖΙΔΗ από Κεραυνό Μεσσιανού,ΦΊΛΙΠΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ και ΝΙΚΟ ΜΙΛΟΤΙ από Πατριαρχείο Γιαννιτσών, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ από Άρη Παλαιφύτου...Παίκτες οι οποίοι δεν χρειάζονται συστάσεις στο ευρύ κοινό καθώς η εμπειρία τους είναι μεγάλη στα τοπικά μας πρωταθλήματα, καθώς και νεαρούς Παίκτες οι οποίοι σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν την νέα χρονιά για κάτι καλύτερο.
Καλώς ήρθατε παιδιά στην οικογένεια του Ατρομητου.
Σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365