Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ηχηρές αποχωρήσεις παικτών από τον Εθνικό Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Βόμβα

Ηχηρές αν μη τι άλλο, είναι οι πρόσφατες αποχωρήσεις παικτών από τον Εθνικό Γιαννιτσών, καθώς παρελθόν αποτελούν βασικά στελέχη εκ των πρωταγωνιστών την σεζόν που πέρασε, τα οποία πριν λίγες μέρες είχαν ανακοινωθεί ότι παραμένουν στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Τέο Καμπαλή τερματοφύλακας με τεράστια προσφορά και εμπειρία, Τάσο Σιδέρη αμυντικός ογκόλιθος και ηγέτης της οπισθοφυλακής των πρωταθλητών, Φώτης Τσιλογλανίδης επιθετικός με μεγάλη προσφορά και 11 τέρματα πέρσι, όπως και ο Μανώλης Σιδώρης επιθετικός επίσης με 11 τέρματα και μεγάλη προσφορά.

Ακόμη να τονίσουμε ότι και η μεταγραφή του Γιώργου Αποστολούδα από την Δόξα Μαυροβουνίου, που είχε ανακοινωθεί στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, έχει ματαιωθεί για άγνωστους λόγους.

Σαφώς αυτές οι αποχωρήσεις ήταν απρόσμενες και έρχονται να προστεθούν σε εκείνες των Γιώργου Χριστοφόρου (Διγενής Νεοχωρίου Τρικάλων, λόγω σπουδών), Ραφαήλ Ζαμίδη (μετακομίζει σε ομάδα της Κρήτης, λόγω σπουδών), Δημήτρη Λιτοβολή (Άρης Παλαιφύτου), Γιώργου Χατζηλιάδη (ΑΟ Χανιώτης) και Δημήτρη Σιταρά (σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην Δόξα Μελισσίου).








17 σχόλια:

  1. Το να δουλεύουν κάποιοι υπογείως και να θέλουν να διαλύσουν τον Α.Σ. Γιαννιτσά, μάλλον τους γύρισε μπούμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έπεισες και εσυ να διαλύσει τους διαλυμένους ;;

      Διαγραφή
    2. Εσύ, απόλαυσε τη μιζέρια σου και τράβα σε κανένα πανηγύρι για σουβλάκια.

      Διαγραφή
    3. Τους διαλυμένους ρε φίλε λες? Πια Γιαννιτσά λες? Με 3 δελτία κρατάνε με το ζόρι ομαδα? Με πορδες δεν βάφονται αυγά..

      Διαγραφή
    4. Το πόσο «διαλυμένοι» είναι, θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Το τι λέγεται και διαδίδεται στα καφενεία, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είδαμε και τους κομπλεξικούς της βόρειας συνοικίας, που είχαν τουπέ πριγκίπισσας και ξαφνικά χάνουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

      Διαγραφή
    5. Το είδαμε με τα μάτια μας. Δεν περιμένουμε τα καφενεία. Με 10 άτομα προπόνηση και μόνο 2 δελτία.. Οι υπολοιποι έχουν δελτίο σε αλλες κ απλά εκάναν προπόνηση. Κανείς δεν θέλει να πάει. Και τώρα που ξεκίνησαν με τις ομάδες τους να δούμε τι θα κάνουν... Δες κ στο κύπελλο σήμερα.. .

      Διαγραφή
  2. Α ρε Σάββα την κατέστρεψες την ομάδα 10 παίκτες φύγανε εκ των οποίων οι 8 βασικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο Σαββας ηρέμησε πλέον από αυτούς που θέλαμε να κάνουν κουμάντο στην ομάδα του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίρνετε ό,τι σας αξίζει. Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλικαδοροι... Γλυτωσαμε. Περαστικά στην αξο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικα με το κλικαδοροι...Οτι επιτρεπεις να συμβει συμβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι.. και δεν αλλάζουν..Δεν είναι μόνο ότι το επιτρέπουν Είναι γνωστό αυτό της πάση

      Διαγραφή
  7. Τώρα να δεις τι έχει να γίνει στην Αξο....Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος....Ο μπουφάν στον εθνικό έκοβε και έραβε, Ο Πεσιος ανύπαρκτος δεν περνούσε ο λόγος του σαν κόουτς...Και έρχομαι και λέω εγώ τώρα.. Μήπως φάνε και τον Μαβίδη στην Αξο για να φέρουν τον Πεσιο????????..Εκεί να δεις γλέντια....και το άλλο που το πας???..Ωραία,πήρες αυτούς τους 3 από τον εθνικό οκ...αφού θες να κάνεις πρωταθλητισμο,πρέπει να πάρεις και άλλους σ" αυτό το επίπεδο,γιατί με το υλικό που έχεις ρε αξο ούτε μέχρι την Χαλκηδόνα δεν πας..Θα εισηγηθεί ο κύριος μπουφάν να πάρουν και τους άλλους παίχτες που έφυγαν από τον εθνικό.. Αντε τώρα να δούμε ποιος θα τους πληρώσει..Εκτός και αν τους πληρώσει ο κύριος Μπουφάν...και με ποιν τρόπο φυσικά...Εκεί είναι το ερώτημα..Τα συμπεράσματα δικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ γιατι κωλυεσαι για το ποιος θα τους πληρωσει;; περίμενε λίγο και οι ανακοινώσεις έρχονται.... Φιλακια

      Διαγραφή
    2. Με τον μήνα μήνα πήγαν οι βεντέτες; Για πότε θα τον φάνε χαμπάρι δεν θα πάρει έχω να πω.

      Διαγραφή
  8. Μαβιδη πες αλεύρι, η έξοδος κινδύνου σε γυρεύει ....
    Μπουφον, ένα θα ξέρεις, έχει πολύ βαρύ χέρι ο Νικόλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτάνει Σάββα.Ο κύκλος σου στον Εθνικό έκλεισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365