Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Εργασίες διαγράμμισης από αύριο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Ανακοίνωση

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στο τμήμα από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου έως τον Ισόπεδο Κόμβο του Μελισσίου και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. Επίσης, θα γίνουν έργα στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) στο τμήμα από τον σηματοδότη της Παράκαμψης της Παραλίμνης στη συμβολή με την παλιά Εθνική Οδό έως τον σηματοδότη του Ισόπεδου Κόμβου στο Μικρό Μοναστήρι, καθώς και στο Παράπλευρο δίκτυο (SR) του Αγίου Αθανασίου, από τον Ισόπεδο Κόμβο της Γέφυρας έως τον Ισόπεδο Κόμβο του Αγίου Αθανασίου.


Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από αύριο, Τρίτη 23 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου του 2022, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.


Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365