Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Στην αναμονή οι παίκτες του Εδεσσαϊκού

Το πρόβλημα ρευστότητας πάντως δείχνει να αποτελεί μέγα εμπόδιο και για την νέα διοίκηση του Γιώργου Μυλωνά

Στην αναμονή βρίσκονται κάποιοι αρκετοί παίκτες του  Εδεσσαϊκού, που τους οφείλονται χρήματα από τις περσινές συμφωνίες τους και απαιτούν την εξόφληση τους, για να μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, την παραμονή τους.

Το πρόβλημα ρευστότητας πάντως δείχνει να αποτελεί μέγα εμπόδιο και για την νέα διοίκηση του Γιώργου Μυλωνά, που ζητά την βοήθεια των φίλων της ομάδας με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, που ήδη βρίσκονται σε κυκλοφορία.

Είναι γεγονός πάντως ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν στους τριαινοφόρους δεδομένου ότι στην Πέλλα μόλις μία ομάδα θα είναι στην Γ’ Εθνική, ο Εδεσσαϊκός και οι επιλογές για αυτούς είναι περιορισμένες, έχουν δώσει μια μικρή προθεσμία στην διοίκηση, αλλά είναι εξίσου επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να είναι σίγουροι για τις συμφωνίες τους στο οικονομικό, δεδομένου και του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, με τα έξοδα της φετινής σεζόν να φτάνουν στο διπλάσιο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365