Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Μετακομίζουν στην συμπρωτεύουσα οι Σαρακηνοί

Η Θύελλα Σαρακηνών αλλάζει έδρα και μετακομίζει στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης

Μετακομίζει μόνιμα στην έδρα του Αγγελοχωρίου η Θύελλα Σαρακηνών και στην πορεία θα τελεστεί..το μυστήριο του "γάμου"!

Μια σημαντική είδηση για την Θύελλα Σαρακηνών επιφύλασσε η σημερινή ημέρα στο πάρκο Γουδί και το ΔΣ της ΕΠΟ.

Η Θύελλα Σαρακηνών αλλάζει έδρα και μετακομίζει στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, περνώντας στα χέρια του τοπικού Κεραυνού που πλέον θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, καθώς υπήρξε οριστική συμφωνία των δύο προέδρων Ηλία Αταλασίδη και Παναγιώτη Σολωμονίδη.

Ουσιαστικά δηλαδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται με το ΑΦΜ των Πειρατών αλλά και με την ονομασία Θύελλα Σαρακηνών.

Η διαδικασία αυτή φυσικά για εμάς ήταν γνωστή εδώ και καιρό αλλά κατόπιν επιθυμίας των δύο εμπλεκομένων πλευρών δεν δημοσιεύσαμε τίποτε σχετικό, σεβόμενοι την επιθυμία τους να μην βγεί τίποτα στην δημοσιότητα.

Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για να δημιουργήσουν ένα σύνολο αντάξιο να σταθεί στην Γ’ Εθνική.


2 σχόλια:

  1. Ηλία κατέβασε μια ομάδα β τοπικό ίσα ίσα για το χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι τον Ηλία περιμένετε ,δεν είστε άξιοι να κατεβάσετε μια ομάδα και ας είναι β τοπικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365