Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Γνώριμο το νέο τεχνικό δίδυμο στον Εθνικό Γιαννιτσών

Δείτε την ανακοίνωση

Άμεση ήταν η αντικατάσταση του προπονητή στον Εθνικό Γιαννιτσών, καθώς η διοίκηση των κυανολεύκων ανακοίνωσε το νέο τεχνικό δίδυμο που θα οδηγήσει την ομάδα την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Δύο παλιοί γνώριμοι της ομάδας ο Φώτης Μητσάκης και ο Πόλυς Χαραλαμπίδης θα έχουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες, άλλωστε αν δεν υπήρχαν υψηλοί στόχοι δεν θα αναλάμβαναν τον Εθνικό.

Δείτε το σχετική ανάρτηση των κυανολεύκων, παρακάτω:

«Το ΔΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Καλωσορίζει στο τεχνικό τιμ , δύο σημαίες της ομάδος μας τον κύριο Φώτη Μητσάκη και τον κύριο Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη !!!»

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ? ΔΗΛΑΔΗ Η Α1 ΕΦΕΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Μητσάκης δεν έχει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ.

      Διαγραφή
    2. Και ο Τομπάζης στον Εδεσσαϊκό.

      Διαγραφή
  2. Ποιος θα κάνει τον προπονητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365