Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Αποχώρηση του Στέλιου Δεληονιάτη από τον Άρη Αθύρων - Νέα μέλη στο ΔΣ

Χάρη σε αυτόν η ομάδα πήγε σε άλλο επίπεδο

Αποχωρεί από την ομάδα ο πρώην πρόεδρος Στέλιος Δελιωνιατης, ύστερα από μία μακροχρόνια παρουσία 10 ετών τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά του. 

Χάρη σε αυτόν η ομάδα πήγε σε άλλο επίπεδο. 

Τα νέα μέλη που ενισχύουν το διοικητικό συμβούλιο είναι ο Δημήτρης Ριζόπουλος που αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου και παράλληλα θα είναι υπεύθυνος οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος του γηπέδου, ο Θεόδωρος Δεληονιάτης γενικός αρχηγός της ομάδας και δημοσίων σχέσεων και Κωνσταντίνος Περδίκης που θα αποτελεί μέλος της διοίκησης.

Τα παλιά μέλη τους καλωσορίζουν και τους ευχαριστούν για τη συμμετοχή τους στο ΔΣ και φυσικά στα κοινά του συλλόγου και τους ευχόνται καλή επιτυχία. 

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 6:30 η ώρα το απόγευμα στο γήπεδο των Αθύρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365