Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Τραγωδία στη Νάξο: Πνιγμός γυναίκας σε πισίνα – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό
Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγο νεαρή γυναίκα μέσα από πισίνα παραλιακής επιχείρησης στην περιοχή της Πλάκας.

Οι πρώτες πληροφορίες του Cyclades24.gr αναφέρουν ότι η 36χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος του νησιού, ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα κι ενώ βρισκόταν μαζί με το μικρό παιδί της.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη αργά και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί.

Αυτή την ώρα το μικρό παιδί περίπου 4 ετών βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου και είναι καλά στη υγεία του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365