Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Πήρε και τον Χρήστο Τσόλκα ο ΠΑΣ Ξιφιανής

Η ανακοίνωση

Πήρε μπροστά ο Π.Α.Σ. Ξιφιανής ανακοίνωσε και τρίτη μεταγραφή.


Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Ξιφιανής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Χρήστου Τσόλκα. Ο νέος μας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστή στον Εθνικό Αριδαιάς , Αλμωπό Αριδαίας , Αναγέννηση Δωροθέας , Ένωση Τσάκων και στον Άρη Λουτρακίου.

Καλώς ήρθες Χρήστο στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μια επιτυχημένη χρόνια!»


Φήμες λένε ότι ρόλο έπαιξε ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ Θοδωρής Σαμαράς διότι διατηρεί φιλία με τον Χρήστο Τσόλκα και τον έπεισε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

1 σχόλιο:

  1. Η μεγαλύτερη μεταγραφή της χρονιάς έκανε πάταγο σε όλη την Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365