Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Χιονοστιβάδα αναστολών πρωταθλημάτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Χιονοστιβάδα αναστολών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Πραγματική χιονοστιβάδα αναστολών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έρχεται τα επόμενα 24ωρα από τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας και οι οποίες απόλυτα συσπειρωμένες καλούνται να αντιδράσουν στον Νόμο του Λευτέρη Αυγενάκη που έχει διαλύσει στην κυριολεξία το ποδόσφαιρο σε ολόκληρη την επικράτεια!

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του εντός της εβδομάδος οι παρακάτω ΕΠΣ αποφασίζουν σε αναστολή των πρωταθλημάτων σε μια ένδειξη αγανάκτησης για τον Νόμο έκτρωμα , που αφαιρεί το δικαίωμα σε κάθε γειτονιά και κάθε ερασιτεχνικό σωματείο να υπηρετεί τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Οι ΕΠΣ που δείχνουν αμετανόητες να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους  και θα το καταθέσουν με κάθε επισημότητα στην ΕΠΟ είναι :

ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠΣ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ

ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Στις παραπάνω δε ενώσεις πρέπει να συμπληρώσουμε και τις ΕΠΣ που ήδη έχουν καταθέσει την αντίδρασή τους και αποφάσισαν αναστολή που είναι οι εξής:

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 

 

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως ο Νόμος έκτρωμα εκ νέου θα δημιουργήσει  πολλά προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δυστυχώς έχει βάλει με κάθε επισημότητα την ταφόπλακα στο Αθλητισμό αλλά και στην ίδια την Νέα Δημοκρατία. Το κακό που έχει προκαλέσει κρίνεται ανεπανόρθωτο και  πολύ δύσκολα να μαζευτεί το προσεχές διάστημα που είναι και προεκλογική περίοδος.

Πηγή: Pamebala.gr

4 σχόλια:

  1. Η ΕΠΣ Πέλλας τι περιμένει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ένωση Πέλλας όλα καλά? κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ελληνικό ποδόσφαιρο σηκώνει στις ΕΠΣ μια κατηγορία σε κάθε νομό ! Όχι περισσότερες.Κι αυτό γιατί σε κάθε αγώνα πρέπει να υπάρχει γιατρός ,ασθενοφόρο, παρατηρητής και πολλές άλλες νέες καταστάσεις πριν καν αρχίσει κάθε παιχνίδι.
    Τέλος με τα επικίνδυνα παιχνίδια που κινδύνευαν ζωές.Είναι για καλό όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε τα καταστατικά και τα συμφωνητικά στον κ¥λ© σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365