Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Οι πιθανές ημερομηνίες για τις επόμενες εθνικές εκλογές

Οι πιθανές ημερομηνίες
Τρία ήταν τα πολιτικά μηνύματα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο.

Το πρώτο αφορά τις εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν σε περίπου εννιά μήνες, οριστικά και αμετάκλητα. Άλλωστε την πρόθεσή του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έχει εκφράσει πολλές φορές. Άρα οι εκλογές θα στηθούν Μάιο και Ιούνιο του 2023.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” στο Mega μια πιθανή ημερομηνία για τις πρώτες κάλπες είναι 23 ή 30 Απριλίου, ενώ για τη δεύτερη κάλπη, χωρίς απλή αναλογική, θα είναι 28 Μαΐου ή 4 Ιουνίου.

Το δεύτερο είναι ότι δύσκολα θα υπάρξει και ανασχηματισμός, εκτός αν γίνει καμιά έκπληξη με αφορμή την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού, Γιάννη Μπρατάκου, την ερχόμενη Παρασκευή.

Το τρίτο ήταν οι συστάσεις προς τους υπουργούς για τους επόμενους μήνες. Και όταν ο πρωθυπουργός λέει ότι το υπουργικό συμβούλιο πρέπει να λειτουργεί περισσότερο πολιτικά, είναι σαν να λέει στα στελέχη της κυβέρνησης ότι μέχρι σήμερα δεν παρήγαγαν πολιτική.

Δίλημμα υπάρχει και για την αυτοδυναμία, με το Μαξίμου να στρέφεται πλέον κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά το θέμα των υποκλοπών, με τη Νέα Δημοκρατία να ταυτίζει το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365