Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Θωράκισε τα γκολπόστ του με Άρμεν Ογκανέζοφ

Ανακοίνωσε την μεταγραφή του πολύπειρου γκολκήπερ Άρμεν Ογκανέζοφ
Μεταγραφικό μπαμ επιφύλαξε η διοίκηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου στους φίλους του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Πέλλας, καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή του πολύπειρου γκολκήπερ Άρμεν Ογκανέζοφ και θωράκισε τα γκολπόστ του με έναν τερματοφύλακα που έχει τεράστια εμπειρία και σημαντικές επιτυχές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μέγα, που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων, Άρης Αμπελειών, ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Εθνικός Γιαννιτσών, Μ. Αλέξανδρος Πέλλας, ΠΑΟΚ Αραβησσού, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο φίλαθλο κοινό της Πέλλας και σαφώς η απόκτηση του δείχνει ξεκάθαρα τον φετινό στόχο της ομάδας του Κώστα Τσαλκιτζή που δεν είναι άλλος από την άνοδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365