Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Μπαμ στον άσο ο Εθνικός Γιαννιτσών

Δείτε την σχετική ανάρτηση
Την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Δεληχατζή ανακοίνωσε ο Εθνικός Γιαννιτσών και πρόσθεσε έναν πορτιέρο με μεγάλες δυνατότητες στο ρόστερ του.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, καθώς έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του τα τελευταία χρόνια, φορώντας την φανέλα της Δόξας Μελισσίου τα τελευταία χρόνια, με την οποία πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις.

Δείτε την σχετική ανάρτηση, από την ομάδα της Ν. Τραπεζούντας, παρακάτω:

«Το ΔΣ του ΑΣ Εθνικος Γιαννιτσων Καλωσορίζει τον Νίκο Δελληχατζη στην μεγάλη οικογένεια μας και του Ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς !!! »

5 σχόλια:

  1. Αυτό το παιδι είναι διαφήμιση για τον νόμο κρίμα που δεν ανοίγουν τα μάτια τους οι πιο πάνω , καλή σεζόν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από 40 χρόνια ο μπούφος θα έχει ανταγωνισμό στον άσσο μιας και τόσα χρόνια ήταν το 1+1 (έπαιρνες τον καλό και δώρο τον τέρμα)στα μεταγραφικά παζάρια.
    Τις επόμενες ώρες αποχώρηση Μπουφόν μαζί με το μεγάλο προϊόν.
    Νικολακι αγόρι μου πρόσεχε τα μάγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έφαγε τον άλλον..; Τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη αναβάθμιση στην θέση για τον Εθνικό. Τερματοφύλακας που είναι σίγουρα για μεγαλύτερη κατηγορία. Πολυτέλεια για τις περισσότερες ομάδες της περιοχής. Καλή επιτυχία στο παλικάρι και καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μολις υπογραψατε την ανοδο σας εκει στον εθνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365