Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ξανά στα γήπεδα για τον Ορφέα

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Δυο παίκτες που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στον Ορφέα Ριζαρίου στο παρελθόν, αλλά είχαν αποσυρθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επιστρέφουν ξανά για να βοηθήσουν την αμυντική γραμμή της ομάδος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Επιστροφή στην ενεργό δράση των δυο "πύργων" στην άμυνα της ομάδας μάς. Ο Γιάννης Κικίδης και ο Ανδρόνικος Κατικαρίδης, δύο παιδιά του Ορφέα θα στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Μετά από μακρόχρονη αποχή από το ποδόσφαιρο (λόγω εργασιακών υποχρεώσεων) θα αποτελέσουν δύο δυνατές μονάδες στον αγωνιστικό σχεδιασμό του προπονητή . Καλώς ήρθατε παιδιά !!! 

ΣυνεχίΖουμε Δυνατα  Ορφεάρα!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365