Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωσε ταλαντούχο μέσο η Νίκη Αξού

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Την απόκτηση του νεαρού μέσου Αλέξανδρου Χαμαλίδη ανακοίνωσε η Νίκη Αξού, προσθέτοντας έναν ταλαντούχο αθλητή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο νέος προπονητής, στο ρόστερ της.

Ο νεαρός άσος αγωνιζόταν στο Πάικο Γουμένισσας, ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαβίδη και τώρα θα συνεργαστούν εκ νέου στην ιστορική Νίκη Αξού.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε και την τρίτη μας μεταγραφή, τον Αλέξανδρο Χαμαλίδη!!

Ο Αλέξανδρος είναι κεντρικός μέσος 17 ετών και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Νίκου Μαβίδη στο Πάικο Γουμένισσας! 

Καλορίζικος και υγιής!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365