Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Fuel Pass 2: Ποια οχήματα δεν παίρνουν επίδομα βενζίνης

Ποια οχήματα είναι εντός - εκτός επιδότησης

Εκτός Fuel Pass 2 μένουν αρκετά οχήματα. Σήμερα, Τρίτη, αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 4, 5, 6 και 7.


Άνοιξε τη Δευτέρα η πλατφόρμα Fuel Pass 2 και οι πρώτοι δικαιούχοι μπορούν να μπουν στο vouchers.gov.gr ώστε να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και αργότερα να λάβουν την επιδότηση βενζίνης που δικαιούνται για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Σήμερα, Τρίτη, αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 4, 5, 6 και 7.


Πρόκειται για τη δεύτερη επιδότηση για τα καύσιμα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και οι δικαιούχοι θα έχουν ακριβώς έναν μήνα στη διάθεσή τους για να κάνουν την αίτηση. Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την 1/9/2022.


Πότε ανοίγει για τα υπόλοιπα ΑΦΜ


Την 3η/8/2022 αίτηση μπορούν να υποβάλλουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 8, 9 και 0. 

Από την 4η/8/2022 και εξής είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων. 


Η αίτηση 


Ποια οχήματα είναι εντός - εκτός επιδότησης


Ηπλατφόρμα υποβολής αιτήσεων επιδότησης καυσίμων κίνησης Fuel Pass 2, άνοιξε σήμερα το πρωί για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2, 3. Η διαδικασία είναι η ίδια με την προηγούμενη φορά. Κάθε πολίτης μπορεί να υποβάλει την αίτηση του στην ιστοσελίδα vouchers.gov.gr.


Περίπου 3,1 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων ( μηχανών ή αυτοκινητών) έχουν στη διάθεση τους 29 ημέρες και συγκεκριμένα έως τις 29 Αυγούστου, για να υποβάλουν την αίτηση τους και υπάρχει διευκρίνιση για το ποια οχήματα είναι εντός και ποια εκτός του προγράμματος.


Εντός για το Fuel Pass είναι:


Τρίκυκλο φορτηγό 

Επιβατικό Δημόσιας Χρήσης (ΕΔΧ – ΤΑΞΙ) 

Φορτηγό 

Δίκυκλο 

Επιβατικό 

Τρίκυκλο Επιβατικό 

Ελκυστήρας 

Επιβατικό μικτό


Ποια οχήματα είναι εκτός:


Ημιρυμουλκούμενο 

Λεωφορείο 

Φορτηζόμενο ρυμουλκό 

Επικαθήμενο 

Ρυμουλκό + Ρυμουλκούμενο (Συρμός) 

Αυτοκινούμενος Οικισμός 

Ελκυστής + Επικαθήμενο 

Τραινάκι Τουριστικό 

Ρυμουλκούμενο 

Ρυμουλκούμενο Βαγόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365