Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Fuel Pass 3: Στο τραπέζι νέο «χριστουγεννιάτικο» επίδομα βενζίνης

Χριστουγεννιάτικο Fuel Pass 3

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για το Fuel Pass 2 ωστόσο, η Κυβέρνηση, όπως όλα δείχνουν έχει το βλέμμα της ήδη σε ένα Fuel Pass 3 με διάρκεια από Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο 2022.

Σε λειτουργία είναι από 1η Αυγούστου η πλατφόρμα μέσω του vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2. 


Πρόκειται για τη δεύτερη επιδότηση για τα καύσιμα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και οι δικαιούχοι θα έχουν ακριβώς έναν μήνα στη διάθεσή τους για να κάνουν την αίτηση. Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την 1η/9/2022.


Χριστουγεννιάτικο Fuel Pass 3

Νέο πακέτο μέτρων έρχεται το Φθινόπωρο σε μια προσπάθεια να στηριχθούν τα νοικοκυριά από το κύμα της ακρίβειας που χτυπά ανελέητα τα νοικοκυριά.


Στο πλαίσιο αυτό το Μαξίμου γράφει και σβήνει με τα νέα μέτρα να αναμένεται να ανακοινωθούν στη ΔΕΘ. Ένα από τα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και η επιμήκυνση του Fuel Pass ώστε να καλύψει και τους μήνες μέχρι και τα Χριστούγεννα, δηλαδή Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2022.


Τα ποσά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστό αν θα είναι αυξημένα όπως στο Fuel Pass 2 με διευρυμένα κριτήρια και δικαιούχους ή αν θα είναι πιο κοντά στα πρότυπα του Fuel Pass 1 και αυτό θα εξαρτηθεί από το ύψος των τιμών της βενζίνης προς τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα κλειδώσουν και τη νέα επιδότηση καυσίμων.

1 σχόλιο:

  1. Re.xeftiles.vre.apateones.akoma.den.plirosate.ti.defteri.dosi.ke.vienite.ke.lete.ia.ta.xristouiena.to.mavro.erxete.olotaxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365