Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Power Pass: Ποιοι θα πάρουν νέο «έξτρα» επίδομα ρεύματος και πότε

Οι ημερομηνίες για τη δεύτερη φάση του επιδόματος 

Το νέο έκτακτο Power Pass του Ιουνίου θα δοθεί έως τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου 2022 σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών.


Οι ημερομηνίες για τη δεύτερη φάση του επιδόματος για το ηλεκτρικό ρεύμα φαίνεται πως «κλείδωσαν», καθώς ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε πριν μερικές μέρες ότι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ για το Power Pass Ιουνίου.


Η εμβόλιμη πληρωμή θα γίνει σε όσους εγκρίθηκε ήδη η αίτηση και πήραν πάνω από το ελάχιστο ποσό της επιδότησης. Επομένως, όσοι δεν έλαβαν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο, δεν θα δουν κάποιο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.


Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί, θα ληφθούν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.


Για να πάρετε τα χρήματα (συνολικά είναι περίπου 20 εκατ. ευρώ) δεν θα χρειαστεί να γίνει νέα αίτηση από την πλευρά των δικαιούχων.


Θυμίζουμε ότι τα ποσά που δόθηκαν στην πρώτη μεγάλη πληρωμή αφορούσαν τους λογαριασμούς ρεύματος για τους μήνες από Δεκέμβριο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022.

1 σχόλιο:

  1. Dropi.den.iparxi.pleon.koroidevite.katamoutra.touepolites.ala.to.mavro.erxete.petsasssss.🐪🐪🐪🐪🍭🍭🍭🍭🍭🤡🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365