Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Πρόσκληση σωματείων για ενημέρωση σχετικά με site παραβόλων

Δείτε την ενημέρωση

Δείτε την ενημέρωση:


Αξιότιμοι κύριοι,


κατόπιν του εγγράφου μας για την ενημέρωση των σωματείων της δύναμής σας σχετικά με την καινούργια διαδικασία αγοράς παραβόλων, σας επισυνάπτουμε τον σύνδεσμο (link) που θα χρησιμοποιηθεί για την συμμετοχή στην παρουσίαση/ενημέρωση της Παρασκευής 19/8/2022 και ώρα 10:00 π.μ.


Παρακαλώ όπως προωθήσετε το εν λόγω e-mail στα ενδιαφερόμενα σωματεία ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους.


https://epo.my.webex.com/epo.my/j.php?MTID=med1c27088a340007b4cb2ab65c638f36


Θερμή παράκληση για παρακολούθηση του ήδη αναρτημένου βίντεο στο site https://paravola.epo.gr/ και του οδηγίων που ενσωματώθηκαν στο προαναφερθέν έγγραφο για την αποτελεσματικότερη ενημέρωση των σωματείων.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.


Εκ της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Ε.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365