Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

"Βόμβα" από SL2 : "Δύσκολα θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα"!!

Η ανακοίνωση τα λέει όλα

Ανακοίνωση που δείχνει τον έντονο προβληματισμό για την φετινή έναρξη του πρωταθλήματος εξέδωσε σήμερα η SL2 και όλα αυτά μετά τις άκαρπες συναντήσεις που είχε με κυβερνητικά στελέχη για να επιλυθούν τα οικονομικά προβλήματα των περισσοτέρων ομάδων της Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση τα λέει όλα:

"Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποίησε χθες η Επιτροπή Εργασίας της Super League 2, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο, τους Αντιπροέδρους κ.κ. Σταμούλη και Πρίτσα, και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου.

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε από την Επιτροπή για το πρόβλημα βιωσιμότητας της κατηγορίας και του παραδόθηκε, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, επιστολή με τα εξής αιτήματα:

1) Μεσολάβηση για την άμεση καταβολή του bonus της ΕΡΤ, το οποίο θα έπρεπε να έχει καταβληθεί δέκα (10) ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, στις 10.5.2022.

2) Μεσολάβηση για την αύξηση της προσφοράς της ΕΡΤ Α.Ε. για την παραχώρηση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων.

3) Άμεση καταβολή του υπολοίπου ποσού από την φορολογία των κερδών τυχερών παιγνίων για την σεζόν 2021-2022.

4) Προκαταβολή από την φορολογία των κερδών τυχερών παιγνίων για την σεζόν 2022-2023.

Εν συνεχεία, η Επιτροπή συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, τον οποίο επίσης ενημέρωσε για τα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Υπουργός με τη σειρά του υπογράμμισε ότι τα χρήματα που αφορούν στην φορολογία των κερδών τυχερών παιγνίων για το 2022 έχουν δοθεί στις ΠΑΕ και πλέον θα δοθεί προκαταβολή για το 2023 στις 15.1.2023.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, γίνεται κατανοητό, ότι δυσκολεύει αισθητά η διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2022-2023 και θα διεξαχθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο."

2 σχόλια:

  1. Κύριε Σταϊκούρα ή εσείς ψευδεσθε ή οι ΠΑΕ κάποιος μας δουλεύει, όσο για την ΕΡΤ είναι παπατζηδες είχαν πει αρχηκα ότι μέχρι την δέκατη θέση θά επερναν το μπόνους μετά το άλλαξαν έως την έβδομη θέση καί τώρα τίποτα,ας αναλάβει ο κύριος προθυπουργος πού μόνο επιδόματα τάζει, θέλουν μετά νά είναι ο πολίτης συνεπείς στις υποχρεώσεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365