Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Στον Αλμωπό ο Stefan Jakimovski!

Ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο Stefan Jakimovski.

Ο Stefan είναι γεννημένος στις 28/05/2000, με ύψος 1.93 εκ. και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Vardar, Akademija Pandev Youth, Euromilk Gorno Lisice, New Stars, Lokomotiva, Kadino. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν η Borec Veles.

Stefan, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

3 σχόλια:

  1. Καλές οι μεταγραφές όμως δεν βλέπω νά γίνονται κανονικές προπονήσεις καί ποιοί έμειναν τελικά ή αν εκτός καί συμβαίνει τίποτα άλλο εκεί στην ομάδα, όπου έπρεπε τώρα νά είχαν κλειστεί φιλικά και νά ανακοινωθεί όλο το σύνολο της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τον Οκτώβριο που θα αρχίσει το πρωτάθλημα όλα θα μπουν στη θέση τους.Το θέμα ειναι γιατί έριξε τους στόχους της η μεγάλη βέροια...γιατί ολόκληρη Έδεσσα μπορεί να μην κατέβει ούτε στη Γ εθνική, γιατί οι Σαρακηνοί πέφτουν τοπικό ? γιατί τα Γιαννιτσα ακόμα στην αφάνεια..κι εμεις μιλάμε για το αν ενισχυθήκαμε στα άκρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω ότι η Βέροια δεν έχει ρήξη καθόλου τούς στόχους της καί θά το δούμε σύντομα όταν αρχίσει με το καλό το προταθλημα, όμως για τον Αλμωπο τώρα έχει αργήσει πολύ νά κάνει προετοιμασία καί αυτό το λέω διότι άλλες ομάδες έχουν κάνει καί φιλικά, τώρα δεν θέλω νά πω άλλα γιατί θά είναι κακό προς την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365