Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΕΠΟ … Άλλος πλανήτης - Μόνο μέσω web banking η έκδοση παραβόλου για έκδοση δελτίων

Το βάρος εργασίας που πέφτει σε σωματεία και ενώσεις είναι τεράστιο
Δεν έφταναν στα σωματεία τα χίλια μύρια προβλήματα (με κυριότερο αυτό του Μητρώου), τώρα ήρθε και το e-παράβολο που θα είναι απαραίτητο για ητν έκδοση των δελτίων από την ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το insport.gr με το νέο σύστημα που παρουσιάστηκε από την εταιρία μηχανογράφησης που ανέλαβε το έργο για λογαριασμό της ΕΠΟ, το κάθε σωματείο θα πρέπει να πληρώνει μέσω e-banking το παράβολο έκδοσης δελτίου και ακολούθως να καταθέτει τα χαρτιά στην οικεία ένωση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα (1/8) έγινε η παρουσίαση αλλά η πρόσκληση στάλθηκε στις ενώσεις την Παρασκευή με αποτέλεσμα μόνο 44 ενώσεις να ανταποκριθούν. Αλλά και αυτές που ανταποκρίθηκαν έμειναν με ένα σωρό απορίες καθώς από τη συνάντηση απουσίαζε το Τμήμα Έκδοσης Δελτίων της ΕΠΟ (!).

Το βάρος εργασίας που πέφτει σε σωματεία και ενώσεις είναι τεράστιο και είναι απορροίας άξιο γιατί να γίνει αυτό φέτος και τόσο βιαστικά. 

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΣ όπου τα λέει όλα:



2 σχόλια:

  1. Όλα τά είχε η μαριορι ο φερεντζες της έλειπε,ρε σαινια τής ΕΠΟ τί νομίζετε ότι έχετε κάνει εσείς αυτό πού κάνετε είναι να βάλουν λουκέτο πολλές ενώσεις, είστε νά τά αρπάζεται κάντε κάτι νά πάρουν τά λεφτά τού στοιχήματος όσο γρηγορότερα γίνεται όχι μόνο άρμεγμα αλλά νά πιούν καί κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι τής ΕΠΟ καί διοίκηση τής σούπερ λιγκ 2 αν δεν δοθούν τά λεφτά στις ΠΑΕ να μήν ξεκινήσει το προταθλημα,δεν γίνεται να θέλετε τίς ΠΑΕ στις υποχρεώσεις τους να είναι εντάξει αλλά στο να τούς δοθούν χρήματα από το στιχοιμα του χρόνου, ποιός είναι υπεύθυνος για αυτήν την κατάντια αυτού του δύστυχου ποδοσφαίρου ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365