Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Κινηματογραφική ληστεία στη Λαχαναγορά του Ρέντη: Άρπαξαν από έμπορο 130.000 ευρώ

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η ληστεία παραπέμπει σε… σενάριο κινηματογραφικής ληστείας

Θύμα ληστείας έξω από τη Λαχαναγορά του Ρέντη έπεσε έμπορος, με τρεις δράστες να του παίρνουν σάκο με 130.000 ευρώ έπεσε χθες (07.09.2022) έμπορος.


Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η ληστεία παραπέμπει σε… σενάριο κινηματογραφικής ληστείας. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους έξω από τη Λαχαναγορά του Ρέντη, παρασύροντάς τον έξω από το αυτοκίνητο όπου είχε την τσάντα με τα χρήματα.


Το θύμα κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην πάροδο της Λαχαναγοράς. Ξαφνικά, όμως, το αυτοκίνητό του υπέστη βλάβη και αναγκάστηκε να σταματήσει. Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως υπήρξε πρόβλημα στον καταλύτη, με την αστυνομία να εξετάζει το σενάριο τη βλάβη να προκάλεσαν οι ληστές για να κάνουν το θύμα να κατέβει από το αυτοκίνητο.


Ο έμπορος κατέβηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να του αρπάξουν το σακ βουαγιάζ με τις 130.000 ευρώ και να εξαφανιστούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365