Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Σημαντική ανακοίνωση ΕΠΣ Πέλλας προς τα σωματεία της Α1 κατηγορίας

Δείτε την ανακοίνωση

Δείτε την ανακοίνωση:

Συγκέντρωση σωματείων τη Δευτέρα 19/9/2022

Καλούνται όλα τα σωματεία που μετέχουν στην Α1 κατηγορία ποδοσφαιρικής περιόδου 2022/2023 , να παραβρεθούν με έναν εκπρόσωπο τους την Δευτέρα 19-9-2022 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας για συζήτηση - ενημέρωση εν όψει του νέου πρωταθλήματος περιόδου 2022/2023.

9 σχόλια:

  1. Ακούγονται φήμες ότι ο ΑΦΜ του Τριποτάμου ταξιδεύει προς Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αναγέννηση Τριποτάμου θα είναι παρών στην Γ εθνικη.Παμε γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να πάρεις Αφμ θέλει και χρήματα φίλε μου που εκεί στον ΑΣ Γιαννιτσα δεν έχουν ούτε για τσιγάρα.. αυτοί θέλουν δώρο Αφμ όπως το έφερε ο Τεο τζάμπα και να βάζει τα λεφτά του και αυτοί μόνο να του λενε και τι να κάνει.. Έφυγε ο Τεο και τα αποτελέσματα τα είδαν σε μισή χρόνια.. Διαλύθηκε η ομάδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν είπε ότι θα πάρει τον ΑΦΜ ο ΑΣ Γιαννιτσά. Αν κλείσει η δουλειά, θα δημιουργηθεί μία καινούργια ομάδα, χωρίς ΑΣ, Εθνικό ή Αναγέννηση.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε ταγαροκυλαδα που το Φιλαράκι σου ο Τεο έκανε δώρο το ΑΦΜ από το Μαυροβούνι στα γιαννιτσα...Το πούλησε θες να πεις αλλά δεν τολμάς...Για ρώτα πόσους παίχτες έχει απλήρωτους που έπαιζαν στο Μαυροβουνι;;;.Αν φοράς παντελόνια να βγαίνεις και να λες αλήθειες, και όχι κουραφέξαλα..καταλαβες ;;;

      Διαγραφή
  4. Το πούλησε σε ποιον ρε 9:30 στο εαυτό του;; Αφού αυτός ήταν Προεδρος και είχε την ομάδα στα Γιαννιτσα . Πέρυσι την άφησε στην πόλη των Γιαννιτσων και σε αυτούς που μπήκαν νέα διοίκηση και την διέλυσαν σε ένα χρόνο.δεν το βλέπεις ; Ούτε στο τοπικό δεν μπορούν να κάνουν ομάδα αυτοί πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα γράμματα...Η Μάλλον σε βολεύει να μην τα ξέρεις...Ότι βρήκε πούλησε..Ακόμα και κάποια δελτία ποδοσφαιριστων, εικοσαετίας από το Μαυροβούνι, και εκείνα τα πήρε στην αναγέννηση..Τη μας λες τώρα..Ακόμα έχει ποδοσφαιριστές απλήρωτους από το Μαυροβούνι.. Αυτό δεν το ήξερες;;;.Η Μάλλον ότι σε βολεύει ξέρεις;;..Αυτά τα καλιαρντά, αλλού..

      Διαγραφή
  5. Καλά 9:25 δεν κατέχεις το άθλημα καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλον εσυ δεν το κατεχεις....Και αν δεν γνωριζεις καποια πραματα,μην σχολιαζεις,γιατι εκτιθεσαι ασχημα...Ασε να ξερουμε πολλα περισοτερα απο εσενα...θελει π@@@α για να λες τα πραματα οπως ειναι..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365