Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλική ισοπαλία στα Γιαννιτσά για Εθνικό και ΑΣ Σεβαστιανά 2018

Παιχνίδι προετοιμασίας

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έγινε στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας, όπου ο τοπικός Εθνικό και ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 αναμετρήθηκαν, με το τελικό σκορ 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Παιχνίδι προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους τεχνικούς Φώτη Μητσάκη και Αβραάμ Πετρίδη αντίστοιχα, να δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους, να κάνουν κάποιες δοκιμές και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, βλέποντας αυτά που ήθελαν να δουν.

Το τελικό 1-1 δεν έχει καμμιά σημασία, καθώς αυτήν την εποχή οι ομάδες είναι σε περίοδο προετοιμασίας και οι προπονητές κάνουν τις δοκιμές τους, αξιολογώντας το έμψυχο υλικό τους

Για την ιστορία σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο νεοαποκτηθείς Σέρα Ρέις, ενώ των φιλοξενούμενων ο Αντώνης Θεοδώρου.

4 σχόλια:

  1. Εκεί στον εθνικό έχετε μαζέψει όλους τους παιχταράδες της περιοχής και δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα φιλικό με τα χωριά; Θέλετε να γίνετε και η ομάδα της πόλης τρομάρα σας.
    Υ.Γ πώς γίνετε να ήρθε ισοπαλία και στο τέλους του άρθρου να αναφέρεις τα Σεβαστιανά σαν ηττημένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας γίνουν πρώτα ομάδα του Τσαλιού και μετά βλέπουμε για την υπόλοιπη πόλη.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ζορίζεστε για τον Εθνικό βλέπω.μην βιάζεστε γιατί πάλι θα παπαγαλίζετε στο τέλος . Τσαλι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στο Τσαλί, ξέρετε προς τα που πέφτει η πλατεία Γκώνου Γιώτα ή το ποντιακό τουπέ σας δεν θα επιτρέπει να κινηθείτε έξω από τα όρια της γειτονιάς σας;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365