Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχάριστα νέα για τον 27χρονο αστυνομικό: Ξύπνησε από το κώμα μετά από 15 μέρες, η σοβαρή «περιπέτεια» της υγείας του

Ευχάριστα είναι τα νέα από τα Ιωάννινα

Ο 27χρονος αστυνομικός στην Ηλεία ξύπνησε από το κώμα, αλλά παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Ευχάριστα είναι τα νέα από τα Ιωάννινα όπου νοσηλεύεται ο 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλεία - που είχε πέσει σε κώμα πριν 15 ημέρες.

Ο νεαρός άνδρας όχι μόνο ξύπνησε από το κώμα αλλά είναι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, καλύτερα και κατόρθωσε να μιλήσει και με τους γονείς του.


Ο 27χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε - το προηγούμενο διάστημα - λάβει άδεια, προκειμένου να επισκεφτεί την οικογένεια του.


Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια.


Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.


Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.


Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος, αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, τον ανησύχησαν με αποτέλεσμα να τον προτρέψει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Πάτρας.


Χωρίς να χαθεί χρόνος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που παρουσίαζε.


Τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/9 ο νεαρός διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστας» και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365