Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικός Αγώνας: Άρης Αμπελειών - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας 3-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Φιλική νίκη στα «σημεία» για τον γηπεδούχο Άρη στις Αμπελειές με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και παρά τα πέντε γκολ, το παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι περισσότερο από μέτριο.

Ανέτοιμες οι ομάδες από κάθε άποψη, υποφερτός ρυθμός μόνο σε στιγμές, ελάχιστες οι αξιόλογες προσπάθειες και οι καλές φάσεις, μοιραία το θέαμα δεν ικανοποίησε κανέναν από τους ελάχιστους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε φιλικά και επίσημα εκτός έδρας, να απαριθμούν μόλις έναν που ακολούθησε την αποστολή! Τα τέρματα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας πέτυχαν οι Γιώργος Νινιατσούδης στο πρώτο ημίχρονο ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 και ο Κωνσταντίνος Τσιντονίδης στο δεύτερο μειώνοντας το σκορ για το τελικό 3-2, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Δημήτρης Μπουράκης νικήθηκε από τον νεαρό Δημήτρη Κάππα σε εκτέλεση πέναλτι. Για τον Άρη σκόραραν Κουλούδης, Σιδώρης με τον δεύτερο να σημαδεύει και το κάθετο δοκάρι του Βασίλα στο πρώτο ημίχρονο.

Αν κάτι θετικό μπορεί να κρατήσει ο προπονητής της Πέλλας Γιάννης Χαρπίδης από τον αγώνα, είναι η ελπιδοφόρα παρουσία κάποιων νεαρών με ελάχιστες συμμετοχές στην ανδρική ομάδα.

Για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησαν οι Βασίλας, Πιτσάρης, Γουργούνης, Λαμπρούδης, Τσίζμας, Μπουράκης, Ηλιάδης, Πλιόγκας, Παναγιωτέλης, Μακρίδης, Νινιατσούδης Γιωργ., ενώ αγωνίστηκαν και οι Αλμπάνης, Γιαλατζής Π., Γιαλατζής Α., Μπιτσιάκης, Τσιντονίδης, Ζηματίκας.

Το επόμενο φιλικό του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας με αντίπαλο την Δόξα Μελισσίου, άλλαξε κι αυτό ημέρα και θα γίνει τελικά το Σάββατο 17/9/2022 στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας στις 6 το απόγεμα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:



Πηγή: a-pella.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365