Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας: Κεραυνός Μεσιανού – ΑΑΓ Γιαννιτσών 3-4

Πρώτο φιλικό 

Πρώτο φιλικό και για τις δυο ομάδες στα πλαίσια της προετοιμασίας για την νέα σεζόν 2022-23.

Βαριά πόδια, ευχάριστη ατμόσφαιρα, πολλές αλλαγές, πολλά νέα πρόσωπα εκατέρωθεν, επίσης πολλές ελλείψεις, αλλά  η προετοιμασία συνεχίζεται.


Ατομικά φαίνεται η ομάδες να παρουσιάζουν νέα πρόσωπα που δείχνουν να έχουν το κάτι άλλο. Χρόνος όμως  θα δείξει εάν μπορούν να προσαρμοσθούν  και να γίνουν η παρέα που κάνει την  «ΟΜΑΔΑ !!!».

Για πρώτα συμπεράσματα είναι ακόμα νωρίς, αλλά μπορούμε να δώσουμε στίγματα από τις αντιδράσεις των προπονητών.

Ο κ. Μάκης Ζιμπίδης προπονητής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ επιμένει στο «μπάλα με μία» και απαγορεύει σχεδόν τις μεγάλες μπαλιές, με φωνές που ακούγονται μέχρι την πλατεία του χωριού.

Ο κ. Καραμίγκος Ευριπίδης της ΑΑΓ πειραματίστηκε με νέες αλλαγές θέσεων παικτών  που αιφνιδίασαν, αλλά γιατί όχι, όταν μάλιστα φαίνεται να αποδίδουν.

Συστάσεις έκανε στο τέλος του αγώνα  ο προπονητής του Κεραυνού  για την έλλειψη πειθαρχίας στο τμήμα, που δείχνουν ανωριμότητα ίσως και ανευθυνότητα των παικτών του, κάτι που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και όπως είπε πρέπει να σταματήσει  πριν γίνει κακιά συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365