Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Κοζάνη: Καλλιεργούσε κάνναβη σε χωράφι – Χειροπέδες σε 49χρονο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 49χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί κατέλαβαν σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης τον 49χρονο να προσεγγίζει φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από οχτώ δενδρύλλια, ύψους έως -2,80- μέτρων, στα οποία προέβη αρχικώς στην περιποίηση αυτών με την χρήση ψαλιδιού κλαδέματος και ακολούθως στη συγκομιδή μέρους δενδρυλλίου κάνναβης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• αποσπάσματα φυτού κάνναβης, βάρους -205- γραμμαρίων,
• ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -7- γραμμαρίων και
• γεωργικό εργαλείο ψαλίδι κλαδέματος δέντρων.


Ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365