Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακαλούν οι Δήμοι τα παραχωρητήρια των γηπέδων στις ομάδες εκτός Μητρώου

Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο μετά την ερμηνευτική εγκύκλιο που εξέδωσε προχθές ο κ.Αυγενάκης

Το μηνύματα που φτάνουν από όλη την επικράτεια είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά καθώς οι δήμοι της χώρας, ο ένας μετά τον άλλον, ανακαλούν τα παραχωρητήρια στις ομάδες που δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.


Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο μετά την ερμηνευτική εγκύκλιο που εξέδωσε προχθές ο κ.Αυγενάκης και απευθυνόταν στις Περιφέρειες της χώρας με ρητή υποχρέωσή τους να ενημερώσουν τους Δήμους τους.


Οι δήμαρχοι δεν έχουν άλλη επιλογή (καθώς θα έχουν νομικές ευθύνες με εφαρμόζοντας το νόμο), αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα.


Τις επόμενες ημέρες η ΕΠΟ θα αποφασίσει την διακοπή όλων των διοργανώσεων των ΕΠΣ με στόχο να πιέσει προς λύση, η οποία δεν είναι παρά μία ακόμα παράταση.

www.insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365