Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Απάντησε στον Αυγενάκη η ΕΠΟ για το Μητρώο

Το ποδόσφαιρο αγαπούν, όχι το Μητρώο

Η ΕΠΟ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσα πήρε θέση για την τοποθέτηση της ΓΓΑ αναφορικά με το Μητρώο.

Σε σχέση με τα όσα αναφέρθηκαν με επίσημη ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού πριν λίγο, από την ΕΠΟ γνωστοποιούνται τα εξής:

Η συνέχιση της διαπραγμάτευσης με το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν αφορούσε το «Μητρώο», αλλά την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Αφού, όμως, το υφυπουργείο δεν δέχεται την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ως μόνη προϋπόθεση για να αγωνίζονται τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά προσθέτει και το Μητρώο, τι νόημα έχει η περαιτέρω συζήτηση;

Όσον αφορά τέλος τον αριθμό των Σωματείων που έχουν «εισέλθει» στο Μητρώο, είναι και αυτός άνευ νοήματος, αφού προφανές είναι ότι τα Σωματεία «εισέρχονται» στο Μητρώο λόγω των κυρώσεων του νόμου, όχι από δική τους πρόθεση. Δεν είναι αυτή η βούλησή τους. Το ποδόσφαιρο αγαπούν, όχι το Μητρώο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365