Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Αχτίδα φωτός με τροπολογία για τις ομάδες που δεν έχουν κάνει αίτηση για το Μητρώο

Αχτίδα φωτός

Αχτίδα φωτός διαφαίνεται στον ορίζοντα όσον αφορά το Μητρώο, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης φοβούμενος ίσως και την γενική κατακραυγή προς το πρόσωπο του ετοιμάζεται να καταθέσει τροπολογία για να μπορούν να αγωνιστούν και να χρησιμοποιήσουν αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοσίου, τα σωματεία που έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ.

Μεταξύ των άλλων τόνισε τα εξής:

 «Ξέρουμε ότι υπάρχουν σωματεία που καθυστέρησαν. Παρόλα αυτά θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να καταθέσουν το αίτημά τους με όποια δικαιολογητικά έχουν συγκεντρώσει για να βρεθεί λύση». 


Από βδομάδα λοιπόν αναμένεται να υπάρξουν νομοθετικές πρωτοβουλίες και για τα σωματεία που έστω και εταιροχρονισμένα δείχνουν διάθεση να μπουν στο μητρώο. Θα κάνουν και οι ομάδες που δεν έκαναν την αίτηση τους, έστω και με ελλιπή φάκελο έχουν και τα υπόλοιπα έγγραφα θα μπορέσουν σιγά σιγά κάποια στιγμή να τα συγκεντρώσουν. 


Μόνο έτσι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να βγει άδεια διεξαγωγής ενός αγώνα και φυσικά να πάρουν όλα τον δρόμο τους, όσον αφορά την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και μαζί να πάρει τέλος η αγωνία των παραγόντων, προπονητών, παικτών αλλά και των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365