Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Άξιοι συγχαρητήριων οι παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Από τον Aridaia365 θερμά συγχαρητήρια σε όλους

Πραγματικά συγχαρητήρια ανήκουν στους παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας που μέσα στην δίνη του καλοκαιριού και παρά τα πάμπολλα προβλήματα, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και να γράψουν στο μητρώο της ΓΓΑ τις ομάδες τους.

Αν και ερασιτέχνες παράγοντες τα κατάφεραν μια χαρά και έτσι σε μεγάλο ποσοστό, περίπου 90% και άνω, οι ομάδες μας έχουν καταστεί νόμιμες και αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά οι διοργανώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.

Η Ένωση μας είναι από αυτές που έχουν υψηλό ποσοστό εγγραφής στο μητρώο και αυτό οφείλεται στο φιλότιμο και στην καψούρα των παραγόντων και μόνο αυτών, που όχι απλά έτρεξαν για να μαζέψουν τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά έβαλαν και το χέρι βαθιά στην τσέπη για να την εναρμόνιση του καταστατικού.

Τώρα είναι η σειρά της Πολιτείας να ανταποδώσει και να ενισχύσει τα σωματεία με οικονομική ενίσχυση που να αξίζει και όχι με ψίχουλα, δεν μπορεί να μοιράζεται πακτωλός εκατομυρίων στην SL εκεί όπου υπάρχουν τεράστια έσοδα από τηλεοπτικά και σπόνσορες και στους αιμοδότες του αθλητισμού που είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία να τους γυρνάς την πλάτη, δίνοντας ευτελή ποσά.

Από τον Aridaia365 θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους παράγοντες που ματώνουν για να υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Πέλλα.

4 σχόλια:

  1. Ο Α.Σ. Γιαννιτσά, μάλλον αποχωρεί και διαλύεται, καθώς δεν φαίνεται να προχωράει η συνεργασία με την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Το πείραμα απέτυχε, η ομάδα πάντα θεωρούνταν ξένο σώμα από τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης και το πείραμα απέτυχε παταγωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό έλειπε με τόσα λεφτά που μάζεψαν στα πανηγύρια να μη μπορούν να πληρώσουν για την εγγραφή τους στο μητρώο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Γιαννιτσά, λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών, καθώς έχουν απομείνει 5 ή 6, οι προπονήσεις σταμάτησαν και το οριστικό λουκέτο αναμένεται να μπει την επόμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναστολη των ερασιτεχνικων πρωταθληματων ειναι δεδομενη το αν καταφεραν καποιες ενωσεις να μπουν οι ομαδες τους στο μητρωο δεν εχει σημασια το κακο είναι γενικό και δυστυχως αφορα πολλες ενωσεις και πολλες ομαδες στην ελλαδα και δεν θα κανει η επο εξαιρεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365