Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Καστοριά: Κορυφώνεται η αγωνία στο θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε θαμμένη – Οι κινήσεις του γιου της

Ήδη έχει συλληφθεί ο γιος της άτυχης γυναίκας
Μια ολόκληρη περιοχή στην Καστοριά παραμένει ανάστατη, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες και να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως, στην υπόθεση – θρίλερ. 

Ήδη έχει συλληφθεί ο γιος της άτυχης γυναίκας για ψευδή κατάθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Αρνείται κάθε ανέμειξη στα όσα έγιναν, όμως οι κινήσεις και τα λόγια του προβληματίζουν.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θαμμένη, κοντά στο γήπεδο Δενδροχωρίου στην Καστοριά, με τον γιο της να έχει δηλώσει την εξαφάνισή της. Ο γιος της, όταν δήλωσε την εξαφάνιση στις 16/9, είπε πως είχε να δει τη μητέρα του από την Πέμπτη 15/9.

Αφού λοιπόν βρέθηκε το πτώμα και πήγε να καταθέσει ξανά, είπε πως έχει να τη δει 10 μέρες. Άρα πιο πριν από τις 15/9. Έτσι τον συνέλαβαν για ψευδή κατάθεση και θα καταθέσει ξανά τη Δευτέρα στον εισαγγελέα. Ένα επιπλέον στοιχείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς, είναι πως η πρώτη κατάθεσή του, δόθηκε, όταν κάτοικοι της περιοχής είχαν αρχίσει να αναζητούν τη γυναίκα και είχαν αρχίσει πιεστικές ερωτήσεις και προς τον ίδιο.

Ο ιατροδικαστής Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Φούντος, δηλώνει στο newsit.gr πως «ουσιαστικά μόνο το κρανίο υπήρχαν στο σημείο μαζί με δυο – τρια κοκκαλάκια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ταυτοποίηση, αν είναι τα οστά της ηλικιωμένης η όχι. Βρισκόμαστε στην αρχή της διαδικασίας.»

Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι “να διαμελίστηκε από κάποιο σαρκοφάγο ζώο γιατί έχουν σκορπίσει τα κόκκαλα. Ούτε πιστοποιητικό θανάτου δεν μπορούμε να εκδώσουμε γιατί προς το παρόν είναι αγνώστων στοιχείων. Λογικά αναμένουμε να γίνει ταυτοποίηση μέσα στην εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365