Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Έκαψαν εικόνα της Παναγίας, τι είπαν στους αστυνομικούς

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου μια εικόνα της Παναγίας βρέθηκε καμένη ολοσχερώς, μαζί με κεριά, στο πεζοδρόμιο!


Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί οιυ κλήθηκαν σε περιστατικό με μολότοφ και βρέθηκαν να συλλέγουν τα απομεινάρια μιας καμένης εικόνας της Παναγίας.


Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» μετέβησαν στην οδό Αισχύλου, μετά από κλήση που έγινε στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για νεαρά άτομα τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης.


Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.


Το περιστατικό έγινε μετά τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα.


Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.


Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365