Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΝΠΣ Σκύδρα ευχαριστεί τον κόσμο του

Δείτε την ανακοίνωση - ευχαριστήριο του συλλόγου

Δείτε την ανακοίνωση - ευχαριστήριο του συλλόγου:

Η Αρχή Έγινε!

Μετά από πολλά χρόνια, είδαμε και πάλι το ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ γεμάτο από κόσμο και κυρίως παιδιά. Μια εικόνα που δείχνει σε όλους τον δρόμο για το μέλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μας τίμησε με την παρουσία του, στηρίζοντας τους συλλόγους της Σκύδρας, που πασχίζουν καθημερινά, όπως και εμείς για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στους παίκτες και τους προπονητές τους, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας, στους συλλόγους για το καθημερινό, πολύ σημαντικό έργο στην πόλη μας, καθώς και σε όλους τους χορηγούς μας,  που χάρη σε αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!


Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε και σε όλα τα μέσα που κάλυψαν τον αγώνα, όπως και στον Δήμο Σκύδρας, ο οποίος μας βοήθησε ώστε το γήπεδο μας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον αγώνα. Υποσχόμαστε η συγκεκριμένη αναμέτρηση να γίνει θεσμός για το μέλλον, ενώ η ομάδα θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε καθημερινή βάση. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!













1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365