Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Πρεμιέρα με το αριστερό ο Αερωπός Έδεσσας

Πρεμιέρα με το αριστερό ο Αερωπός Έδεσσας 

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΧΑΝΘ ο Αερωπός Εδεσσας που έφυγε ηττημένος με 27-25 από την Θεσσαλονίκη, μετά από αμφίρροπο ματς στο οποίο οι Εδεσσαίοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και στις αρχές του δευτέρου, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους, πήραν τα ηνία στο σκορ μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο και πανηγύρισαν την νίκη.

Ο πολύπειρος πρώην ασος του ΠΑΟΚ Παλάσκας, με 7 γκολ στο ενεργητικό του, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα που κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο δίλεπτο, καθώς η ΧΑΝΘ φάνηκε περισσότερο ψύχραιμη στις πιο αποφασιστικές στιγμές, όταν ο Αερωπός είχε πλησιάσει στο ένα γκολ.

Η επιτυχία πανηγυρίσθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους παίκτες της ΧΑΝΘ, οι οποίοι είχαν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο γήπεδο τους.

Τα πεντάλεπτα: 

2-1, 4-3, 6-5, 7-6, 10-9, 10-12 (ημίχρονο), 14-16, 16-17, 19-18, 21-20, 25-21, 27-25.

Διαιτητές : Γράψας-Κυριάκου.

Δίλεπτα:    7-4

Πέναλτυ: 3/2, 1/1.

Συνθέσεις:

ΧΑΝΘ: Ιωαννίδης, Σαμαράς, Ανδρεαδάκης, Κουκλοτίδης, Κυριακίδης 1, Τσιρογιάννης, Σαράφης 3, Πάντζιος 1, Φιλόσογλου, Βαρδάκας 5, Παλάσκας 7, Σκούφας 3, Καράγγελος 5, Παπαδόπουλος, Πετρίδης 2, Μπίλλιας .

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Βέρεμτσουκ, Γεωργαλής, Μουμτζιδέλλης, Κράλλης 3, Αθανασιάδης, Τοτίδης, Μήγγας 2, Κουκουτσίδης 5, Κωστακίδης 4, Τσέλιος, Μπουτκάρης , Παπαγιάννης 2, Μπούλκιν 3, Μποκάρεφ 4, Μαυροδουλάκης 2, Γιαννούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365