Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Βόμβα με Μούρου η Νίκη Καλής

Βόμβα

Με μία μεγάλη μεταγραφή συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης Καλής, αφού έκανε δικό της τον γνωστό γκολτζή Γιώργο Μουρουζίδη. 


Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη που δυναμώνει την γραμμή κρούσης της Νίκης, καθώς η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι αδιαμφισβήτητη. 


Ο υψηλόσωμος φορ έχει φορέσει με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν τις φανέλες αρκετών ομάδων όπως, Δόξα Ριζού, Δόξα Μαυροβουνίου, Εθνικός Γιαννιτσών, ΑΟ Μυκόνου, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ΑΕΚ Καρυώτισσας, Δόξα Μανδάλου. 


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Μπάμπη Κρητίδη που σίγουρα ποντάρει πολλά στην εμπειρία και την εκτελεστική του δεινότητα.

2 σχόλια:

  1. Σε όποια ομάδα έπαιξε διάλυσε βλέπε Ριζό Καρυώτισσα Μάνδαλο λιπαρό μεγάλο παλτό!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το ψάξεις.. Δεν είναι να το αφήσεις ίσως γίνεις χειρότερα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365