Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα άγρια επίθεση σε γυναίκα: Πήδηξε από τη μπαλκονόπορτα και την έπιασε από το λαιμό

Ένα νέο απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Ηράκλειο

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο εν διαστάσει σύζυγός της τράπηκε σε φυγή.

Ένα νέο απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Ηράκλειο, οδηγώντας στη σύλληψη και εντέλει την απέλαση του 41χρονου άνδρα.


Όπως κατήγγειλε το θύμα - μια 34χρονη γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας - την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι της στην οδό Κονδυλάκη, ο εν διαστάσει σύζυγός της, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, για άγνωστο λόγο εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από το λαιμό απειλώντας την. 


Λίγο αργότερα ο άνδρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ θα ακολουθήσει και η διοικητική απέλασή του, καθώς βρίσκεται παράτυπα στη χώρα μας.


Η 34χρονη, που επίσης ζει παράτυπα στην Ελλάδα, δεν κινδυνεύει με απέλαση, καθώς προστατεύεται ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365