Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Εθνική Οδός: Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Αθηνών – Κορίνθου - Σοκάρουν οι εικόνες

Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί…


Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και πιο συγκεκριμένα σε ΛΕΑ του αυτοκινητόδρομου. Εμπλοκή στο δυστύχημα είχαν 3 οχήματα. Η αρχή έγινε με ταξί να τυλίγεται στις φλόγες και να μπαίνει δεξιά. Ένα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσε, σταμάτησε για βοήθεια. Το αμέσως επόμενο όμως δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το δυστύχημα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.


Πιο αναλυτικά, ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.


Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα. 


Σε βίντεο του flamis.gr, βλέπουμε σκηνές από το σημείο του δυστυχήματος, που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων. Στις εικόνες βλέπουμε οδηγούς αυτοκινήτων που ακολουθούσαν να έχουν βγει και να παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν μπροστά τους, ανάστατοι…


Δείτε τις εικόνες του korinthostv.gr…












1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα τους καλό ταξίδι να εχουν κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια τους και στους φίλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365