Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τραγωδία στη Μυτιλήνη, πέθανε βρέφος δύο μηνώ

Eικάζεται ότι ο θάνατος οφείλεται είτε σε εισρόφηση ή κάποιο άλλο σύνδρομο

Τραγικό συμβάν καταγράφηκε στη Μυτιλήνη όπου πέθανε ένα βρέφος μόλις δύο μηνών.

Συγκεκριμένα, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα φέρεται να τάισε το αγγελούδι της το πρωί και μετά αποκοιμήθηκαν μαζί οι δυο τους.


Όταν ξύπνησε, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν μελανιασμένο και κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.


Στο Βοστάνειο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να επαναφέρουν το νεογνό στη ζωή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.


Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί ως περιστατικό αιφνίδιου θανάτου χωρίς την παραμικρή σκιά.


Πάντως, ο φάκελος θα κλείσει μόλις η αστυνομία πάρει την ιατροδικαστική έκθεση αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία.


Όπως αναφέρει το nealesvou.gr, εικάζεται ότι ο θάνατος οφείλεται είτε σε εισρόφηση ή κάποιο άλλο σύνδρομο που σχετίζεται με τη θνησιμότητα των νεογνών.

1 σχόλιο:

  1. Αχ αγγελούδι καλο ταξίδι να έχεις στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο πολύ να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365