Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ στα Πατήσια για παιδική πορνογραφία

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 62χρονος
Σε βάρος του 62χρονου παρουσιαστή σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους. Σύμφωνα με το newsit.gr, ο φερόμενος δράστης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.           

Ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου. Σε αυτή υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα ο άγνωστος μέχρι εκείνη την ώρα αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δυο ανήλικων αδερφών της 22χρονης χωρίς η μια να γνωρίζει για την άλλη. Μάλιστα με τη μια αδερφή φέρεται να είχε επαφές και αφού παντρεύθηκε. Θύμα του 62χρονου έχει πέσει ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνελήφθη άτομο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365