Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Αγκάθι για την Β’ Κατηγορία η πρόσληψη πτυχιούχου προπονητή

Προπονητές με πτυχία υπάρχουν λίγοι

Σημαντικό πρόβλημα προκύπτει για τις ομάδες της Β’ Κατηγορίας κυρίως, που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα είναι η υποχρεωτική πρόσληψη πτυχιούχου προπονητή τουλάχιστον UEFA C και ταυτότητα UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύ, καθώς επίσης θα πρέπει να είναι μέλη Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Λίγο πολύ γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες ομάδες της Β’ Κατηγορίας και την δυσκολία που υπάρχει σε αυτό το κομμάτι.

Προπονητές με πτυχία υπάρχουν λίγοι και από αυτούς οι περισσότεροι δεν δέχονται να εργαστούν στην Β’ Κατηγορία.

Ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα, πέραν της εγγραφής στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ.


Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση για την υποχρεωτικότητα πρόσληψης προπονητή:

«Οι προπονητές των σωματείων της Β΄ κατηγορίας θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. , να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C και άνω και ταυτότητα UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύει. Επίσης θα πρέπει να είναι μέλη Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου.»

1 σχόλιο:

  1. Γι'αυτό δεν θά πάει ποτέ μπροστά τίποτα σε αυτή την χώρα, οι δήθεν παράγοντες προτιμούν να έχουν τον παπά του χωριού προπονητή και όχι κάποιον εξειδικευμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365