Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ακαδημία Αλμωπού Αριδαίας: Έναρξη εγγράφων και προπονήσεων

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ από το 1993, συνεχίζει και φέτος την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες (4-16 χρονών), με πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας ως βασικό στόχο την καθημερινή βελτίωση και εξέλιξη των παιδιών και την προώθηση τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο μας υλοποιεί καθημερινά το πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου, που αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία μας, μέσω ενός καινοτόμου συστήματος εκγύμνασης των νεαρών ποδοσφαιριστών, ποικίλων παιχνιδιών - δραστηριοτήτων με μπάλα,  εκμάθησης βασικών τεχνικών στοιχείων αλλά και αφομοίωσης των τακτικών μεθόδων.

Η Ακαδημία μας δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία με την "στρογγυλή θεά", συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε διάφορες δράσεις με στόχο την πλήρη και ομαλή κοινωνικοποίηση τους.

Το ημερήσιο προπονητικό πλάνο της Ακαδημίας μας περιλαμβάνει εκμάθηση τεχνικής, ανάπτυξη-βελτιωση φυσικής κατάστασης με έμφαση στην ταχύτητα, αλλά και παιχνίδια τακτικής με στόχο την ανάπτυξη της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Με κεντρικό σύνθημα το #trainforthefuture# (προπόνηση για το μέλλον σου) σας περιμένουμε, έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν να αξιοποιούν τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους στα πλαίσια της ομάδας και του συνόλου γενικότερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365