Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Υπόλογη στα σωματεία της η ΕΠΣ Πέλλας - Εκνευρισμός στους παράγοντες

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Την επ αορίστου αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων απόφαση σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με ψήφους 57 ναι και 4 όχι (Ολυμπιακός, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Πειραιά) και 4 λευκά (Αστέρας Τρίπολης, ΝΠΣ Βόλος, Ιωνικός, Λαμία).


Την κόντρα ΕΠΟ και Αυγενάκη την πληρώνουν χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και παράγοντες.


Η ΕΠΣ Πέλλας ψήφισε υπέρ της αναβολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, κάτι που αυτομάτως την καθιστά υπόλογη στα σωματεία της, τα οποία σε ποσοστό πάνω από 95% είναι τακτοποιημένα στο θέμα του Μητρώου. Δυστυχώς οι παράγοντες της ΕΠΣ Πέλλας για άλλη μια φορά δεν κατάφεραν να πιάσουν τον παλμό των τοπικών παραγόντων, πηγαίνοντας ουσιαστικά κόντρα στα θέλω τους. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, η θετική ως προς την αναβολή ψήφος της ΕΠΣ Πέλλας έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στους παράγοντες των σωματείων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ξόδεψαν αρκετό προσωπικό χρόνο, αλλά και χρήματα για να ενταχθούν στο Μητρώο και βλέπουν ότι δεν ξέρουν πότε και αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα.


Η ΕΠΣ Πέλλας με 43 εγγεγραμμένα σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ, και 2-3 ακόμα υπό έγκριση θα έπρεπε να ήταν από τις πρώτες ενώσεις που θα καταψήφιζαν την αναβολή των πρωταθλημάτων, σεβόμενη τα ίδια της τα σωματεία.


Σαν Aridaia365 ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση και να ξεκινήσουν κανονικά οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και να καταλάβουν κάποιοι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική.

3 σχόλια:

  1. πολυ σωστα τα λες γιώργο αλλα ποιος σε ακουει, εκει στην επς το ενα λαθος μετα το αλλο κανουν. δεν μας σέβονται και το έδειξαν ξεκάθαρα με την σημερινή τους ψήφο. όσο για τον αυγενάκη, πολυ λίγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα να πάθετε παράγοντες-πρόβατα όταν σας ζητήσει ο Βλάχος το χαρτί υποστήριξης για να κάνει επίδειξη δύναμης να του το δωσετε τροχαδόν κορόιδα.
    Σήμερα σας έδειξε ότι σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς κάποιοι βλέπουν το τυράκι και όχι την φάκα .......Με το μητρώο και με τις προϋποθέσεις που θέτουν σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει σωματείο σε χωριό κάτω των 2000 κατοίκων. Λένε ότι βάζουν τάξη σε τι ;;; δεν διεξάγονταν τα πρωταθλήματα ; γίνονταν κανονικά.....Απλά τώρα με το πρόσχημα της "τακτοποίησης" έγιναν επαγγελματίες πλέον οι προπονητές .....με ελάχιστο συμφωνά με τον νόμο 250 τον μήνα ......αυτό σημαίνει .....εφκα και εφορία που θα εισπράξει το κράτος .... ποια ομάδα θα αντέξει να πληρώνει άλλο ενα περίπου 1000 το χρόνο ΕΦΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ ;;;; Αν αύριο πχ ο οποιοσδήποτε Αυγενάκης πει πχ η ελάχιστη αμοιβή θα πάει στα 500 τον μηνα ...όλα θα είναι καλά;;; Το καλύτερο είναι ότι ήδη σχεδιάζουν και θεωρημένα και κατατεθημένα στο taxis συμβόλαια στους παίκτες της ομάδας με ελάχιστη αμοιβή τα 100 ευρώ .....σε λίγο οι μόνοι που θα μείνουν στα γηπεδα είναι αυτοί που είναι επαγγελματίες και ζουν από αυτό .....Όλοι αυτοί που το έχουν ως τρέλα και αγάπη θα αποσυρθούν ....απλά πράγματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365