Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα πολυεργαλείο στον Ορφέα Ριζαρίου

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ορφέα

Την απόκτηση του νεαρού μεσοαμυντικού Πάνου Καραολάνη ανακοίνωσε ο Ορφέας Ριζαρίου και πρόσθεσε στις τάξεις τους έναν φιλόδοξο παίκτη που μπορεί μα αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ορφέα αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Νησίου και παλιότερα έχει περάσει και πάλι από την ομάδα του Πέτρου Τόπκα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ορφέα, παρακάτω:

«Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από το χωριό μας προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας!!! Ο Πάνος Καραολάνης  θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο στον σχεδιασμό του προπονητή. Με μία πολύ καλή περσινή πορεία στον Άρη Νησίου φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας και συμμετοχές στο παρελθόν σε επιτυχίες του Ορφέα. Καλώς ήρθες Πάνο!!! Ευχαριστούμε τις διοικήσεις όλων των ομάδων για την άψογη συνεργασία μας στις μεταγραφές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365